www.adevarprezent.com

Punem acest forum la dispoziţia celor care doresc să cunoască mai mult din Cuvântul Domnului. Pentru a accesa mai multe resurse vă rugăm să mergeţi la www.adevarprezent.com

Autentificare | Înregistrare

Răspunde
 [ 6 mesaje ] 

Mar Mai 17, 2011 11:09 am

Membru din: Dum Dec 12, 2010 6:45 am
Mesaje: 430

Apoc. 17:5. Pe frunte purta scris un nume, o taină: "Babilonul cel mare, mama curvelor şi spurcăciunilor pământului."
Cine este această mamă? Și dacă este mamă înseamnă că are fiice. Cine sunt fiicele ei?
Sus Sus
Profil
 

#

Mar Mai 17, 2011 8:00 pm

Membru din: Joi Feb 17, 2011 9:02 pm
Mesaje: 33

mama este biserica apostata (papalitatea) iar fiicele sunt toate sectele care au diviat de la ea. de ce i se spune mama ? - pentru ca nu mai este feciora , a curvit cu imparatii pamintului cum ne spune scriptura , si nu si-a asteptat mirele pina la a 2 - venire ! desigur ca a are si fiice - in istorie avem un eveniment care a avut loc in secolul 16 - reformatorii care au protestat contra papismului , si asta a fost un inceput bun - protestul lui Martin Luther care luminat de Domnul a batut cele 95 de teze pe poarta bisericii din Wittenberg . pina ce atit .
Sus Sus
Profil
 

#

Mar Mai 17, 2011 11:30 pm

Membru din: Dum Dec 12, 2010 6:45 am
Mesaje: 430

Deci să înțeleg că mama este Biserica Catolică apostată iar fiicele ei sunt mai toate denominațiile protestante? Dar cum sunt aceste denominții protestante fiice dacă ele nu sunt de acord cu învățăturile ei sau mai bine zis cu toate învățăturile ei căci au ceva în comun. Să fie aceste învățături comune ceea ce le leagă?
Sus Sus
Profil
 

#

Dum Mai 29, 2011 9:31 pm

Membru din: Vin Noi 12, 2010 9:54 am
Mesaje: 132

Pace tuturor crestinilor sinceri!
Consider ca se face o eroare,poate chiar un pacat,atunci cand condamnam anumite biserici(adica adunari ale unor crestini care-l accepta si-l recunosc pe Isus drept fiul lui Yehowah si-i urmeaza poruncile)numai pentru ca interpreteaza altfel decat noi anumite texte Scripturale.
Eu cred c-ar trebui sa ne observam intai propria barna din ochi,sa acceptam ca liderii care au initiat doctrinar "crezul"nostru s-ar fi putut insela(mai ales daca acestia au avut profetii care s-au dovedit neadevarate),sa ne rugam Tatalui,ca prin Fiul sau Unic Nascut,sa ne ajute sa intelegem cat mai corect vrerea Sa si Sa-i gresim cat mai putin.
Nu-i osanditi pe credinciosii din confesiunile crestine existente,ca s-ar putea sa gresiti si sa aveti parte de masura cu care-i judecati,cand ve-ti fi judecati.
Frati crestini de pretutindeni,recititi va rog integral oricare evanghelie,scrisoare inspirata sau apocalipsa si ve-ti constata,luand in seama tot ce se poate intelege la prima citire,cum trebuie sa-i tratam pe ceilalti crestini,chiar daca acestia gresesc.
Pacea lui Yehowah si a Hristosului sa fie cu toti crestinii sinceri!
Sus Sus
Profil
 

#

Mar Iun 14, 2011 9:13 pm

Membru din: Dum Dec 12, 2010 6:45 am
Mesaje: 430

Mulțumim pentru sfaturi și dorim să asigurăm pe oricine că citim Evangheliile ca de altfel întreaga Scriptură. Dar noi trebuie să avem ochii deschiși pentru ca nu cumva să fim și noi amăgiți și îmbătați de vinul corupt pe care Satan l-a strecurat în vinul curat lăsat de apostoli. De aceea noi trebuie să demascăm tot ceea ce nu este adevărat. In adevăr tendința zilelor noastre este ca să nu spunem nimic din ceea ce ar putea deranja. Dar Domnul nostru nu a făcut așa. El a mustrat pe Fariseii care duceau poporul în eroare pînă acolo că i-a convins să omoare pe Mesia care a venit să ridice pacatul lor și al tuturor. Nu voi tăcea. Această femeie care șade pe 7 coline și care a curvit cu împărații pământului și nu și-a păstrat curățenia spirituală, a omorît oameni nevinovați pentru motivul că citeau Scriptura care o demasca pe aceasta curvă. Mîinile ei sunt pline de sînge și de necurății. A ajuns o închisoare a oricărui duh necurat plină de pedofili și de ucigași. A dat medalii tuturor celor care au vărsat sînge pe străzile Franței în noaptea Sf. Bartholomeu. A schimbat caracterul lui Dumnezeu și îl prezintă ca pe un torționar vrednic de ideologia și metoda comunistă. Si noi să tacem? Nicidecum.
Domnul ne asigură că putem face o judecată dreaptă. Luca 12:57
Dacă vedem că ceva nu este după voia lui Dumnezeu este de datoria noastra să atragem atenția. Fie că este vorba de noi fie că este vorba de alții. Daca tăcem nu facem decît să ascundem și să ne dăm acordul.
Voi continua să demasc pe curva și pe fiicele care susțin învățătura ei demonică. Scriptura o arată și istoria o dovedește.
Sus Sus
Profil
 

#

Lun Aug 22, 2011 3:45 pm

Membru din: Dum Dec 12, 2010 6:45 am
Mesaje: 430

Și cum s-a ajuns în situația aceasta? Foarte subtil. După ce apostolii, care erau singurii ce puteau sta în calea lui Satan au fost luați din drum, Satan a putut să-și semene sămînța minciunii în ogorul proaspăt semănat. Din vechime metoda numărul unu a lui Satan de a devia de la adevăr a fost amestecul minciunii cu adevărul. Astfel cel care primește învățătura poate fi înșelat mai ușor. Către Eva el a șoptit că ve-ți cunoaște binele și răul și ve-ți fi ca Dumnezeu-ăsta a fost un adevăr- dar a strecurat și o minciună, și anume că ei nu vor muri tăgăduind astfel Puterea lui Dumnezeu de a pune capăt existenței creațiunii căreia El i-a dat viață. Minciuna asta fost atît de bine înrădăcinată în mintea oamenilor încît este propăvăduită și astăzi de la amvoane, binecunoscuta minciună a nemuririi sufletului. Iată ce subtil și ce eficient lucrează Satan. Dacă sufletul nu moare (măcar că Dumnezeu vorbind prin gura profetului Ezechiel ne asigură că sufletul moare) atunci ce mai este învierea?
Dar este greu să vezi picătura de otravă într-un cupă de vin, nu?
De aceea nu este ușor să discerni adevărul de minciună, trebuie rugăciune, studiu intens al Scripturii, și mai ales o inimă curată și iubitoare de adevăr.
Satan urăște adevărul ca de altfel tot ceea ce e bun și curat. Și deși a încercat prin feluriți oameni cum ar fi Alexandru căldărarul sau Imeneu și Filet să strecoare minciuni totuși apostolii vegheau și corectau devierile. Vedem Corintenii de exemplu pînă unde fuseseră duși în eroare, căci apostolul Pavel a trebuit să le scrie 2 scrisori și să corecteze ceea ce Satan a încercat să devieze.
Satan și-a trimis agenții săi iudaizatori pe urmele apostolului Pavel ca să întoarcă din nou oamenii eliberați de Domnul Isus prin jertfa de la Calvar, din nou sub jugul Legii mozaice.
Satan a încercat să coboare pe Domnul Isus la rangul de om de rînd, de aceea apostolii au menționat clar în epistolele că Domnul Isus este Fiul lui Dumnezeu, cînd a văzut că asta nu merge și apostolii au corectat în epistolele lor minciuna, a apărut cu altă minciună și anume că Domnul Isus este Dumnezeu însuși, parte a unei dumnezeiri formate din trei persoane: Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt.
Acum, după 3 secole de la moartea apostolilor, a reușit în sfîrșit să strecoare sămînța pe care demult încerca să o semene, picătura de otravă care va strica și îmbăta vinul curat.
Minciuna sa de veacuri că Dumnezeu nu are putere să distrugă viața creată, a fost și ea adoptată, împreună cu minciuna că plata păcatului este chinul veșnic și nu scoaterea din existență. Consiliul de la Niceea a devenit locul unei mari apostazii, o întoarcere și o cădere de la adevăr.
Astfel s-a creat un crez comun la care fiecare membru trebuie să adere sau altfel urmau repercusiuni grave. Gîndirea propie a fost desființată, s-a creat o gîndire centralizată la Roma care avea să facă totul pentru oameni: gîndire, vorbire, înfăptuire, etc. S-a format o clică de oameni oportuniști care doreau să facă parte din acest sistem nu datorită dragostei lor de Dumnezeu ci datorită avantajelor ce aveau să vină.
S-a format o ierarhie, iar Capul ceresc a fost eliminat fiind înlocuit cu un cap omenesc cu sediul la Roma.
S-a format și un cod de regului la care omul de rînd trebuia să adere, trebuia să se plece, trebuia să țină, ideea de egalitate între frați a fost eliminată, acum s-au format clase ierarhice, îmbrăcămintea fariseică a fost și ea adoptată la care s-au adăugat cruci (de aur și nestemate bineînțeles) și astfel șarpele cel vechi a tras din noul vălul întunericului peste ochii oamenilor. Dar Dumnezeu a îngăduit aceasta deoarece El căuta și caută încă oameni destoinici, curajoși, curați la inimă, iubitori și iertători. Dar cum să testezi astfel de oameni dacă nu prin încercări? Încercarea de a afla adevărul arată o inimă iubitoare de adevăr nu de crezuri, vorbirea împotriva minciunii și a răului arată curajul, iertarea celor care îi torturau cînd erau prinși citind Scriptura, arăta iubirea lor a semenilor lor înrobiți de Satan și de crezurile sale mincinoase, orbiți dar totuși zicînd că văd bine. Acești oameni orbiți de Satan au fost unelte de sculptat, ciocanul și tesla care formau pietrele din care are să fie clădit Templul. Fie că au purtat sutana preoțească, uniforma nazistă, sau uniforma comunistă, ei au contribuit fără să știe la formarea acestor pietre de Templu.
Desigur că Dumnezeu nu a lăsat să continue această înșelare. După o perioadă de coborîre în cele mai adînci întunecimi ale istoriei, a urmat o perioadă de urcare, de luminare.
Dumnezeu a ridicat oameni care au adus lumină tot mai multă. Într-un mod ideal toată lumea ar fi trebuit să vadă și să urmeze aceste lumini ieșind din întuneric. Dar nimic nu este ideal aici. Numai o parte au dorit să urmeze lumina, iar cu fiecare lumină adusă tot mai puțini au fost aceeia care s-au hotărît să iasă din întunericul satanic. Astfel primii protestanți s-au uitat cu mirare cum numai o mică parte acceptă lumina și mesajul trîmbițat în întuneric, dar și ei s-au îndrăgostit de crezul lor nou creat și de partida lor propie, și au căzut în aceeași capcană. Rînd pe rînd au fost testați și rînd pe rînd tot mai puțini au urmat lumina fiecare oprindu-se unde a crezut mai bine, s-au indiferenți la ascultarea mesajelor au rămas la ceea ce li s-a dat de părinții lor, neurmînd pe Miel. Fiecare denominație formată a a ajuns să se uite disprețuitor în jur împrumutînd tot mai mult și tot mai mult de la ce s-a pornit inițial, aderînd la crezul fals de la Niceea pentru a nu fi vorbită de rău de oameni. Astfel aceste denominații s-au oprit singure din progres refuzînd lumina trimisă, devenind astfel fiice ale mamei originare, care le-a crescut și le-a adoptat pe măsură ce căutau să iasă din ea. Minciuna din Eden încă este propăvăduită, trinitatea încă stîrnește confuzie (confuzie sau Babilon sunt aceleași lucruri căci cuvântul Babilon înseamnă confuzie) frica și groaza încă stăpînește peste cei care sunt sub puterea mai-marilor lor, spectrul chinului veșnic își are efectul încă dovedind că mama are putere asupra fiicelor sale cărora le-a împrumutat și spiritul ei de persecuție, de negare a luminii, de omorîre fizică sau spirituală. Satan este încă în spatele acestor minciuni și ucideri căci el a fost un ucigaș și un mincinos încă de la început, dar vremea lui se apropie de sfîrșit. Îndată ce pietrele vii sculptate de uneltele sale îmbrăcate în felurite uniforme, sunt gata de a forma Templul viu atunci toate minciunile sale vor fi expuse și o mare rușine va apuca pe cei ce din delăsare, nepăsare, mîndrie, etc. nu au renunțat la ele.
Cu pace
Sus Sus
Profil
 
Afişează mesajele din ultimele:  Sortează după  
Răspunde
 [ 6 mesaje ] 

Ora este UTC


Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator


Nu puteţi scrie subiecte noi în acest forum
Nu puteţi răspunde subiectelor din acest forum
Nu puteţi modifica mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi şterge mesajele dumneavoastră în acest forum
Nu puteţi publica fişiere ataşate în acest forum


Căutare după:
Mergi la:  
cron